Ministar Radulović: Aerodrom Tivat spreman za sezonu

Foto: wikipedia

Ministar saobraćaja i pomorstva, Filip Radulović, izjavio je da je Aerodrom Tivat spreman za nadolazeću ljetnju turističku sezonu. Ministar je posjetio aerodrom zajedno sa svojim saradnicima i održao sastanak s menadžmentom kompanije. Iz Ministarstva je saopšteno da je tokom posjete naglašen značaj unapređenja aviodostupnosti, prenosi CDM.

Radulović je izrazio očekivanje da će Aerodrom Tivat nadmašiti prošlogodišnje rezultate, imajući u vidu brzi rast turizma u Crnoj Gori. On je istakao da je aerodrom od ogromnog značaja jer veliki broj turista koristi avio saobraćaj kako bi posjetio tu zemlju. Ministar je najavio formiranje radne grupe koja će se intenzivno baviti pitanjem aviodostupnosti u Crnoj Gori, s ciljem značajnog unapređenja situacije.

Tokom sastanka s menadžmentom Aerodroma Tivat, Radulović je naglasio da će ove sezone aerodrom biti povezan s oko 40 destinacija. Takođe je najavio otvaranje "terminala 2" tokom cijele ljetnje sezone, ističući potrebu za radom na poboljšanju aerodromske infrastrukture. Važno je napomenuti da je saniran krov na aerodromskim objektima, čime je riješen jedan od velikih problema.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form